Dekelver: "Nu leuke streekderby tegen KV Mechelen"

Ward Callens
| 1 reacties
Dekelver: "Nu leuke streekderby tegen KV Mechelen"
Foto: © SC

Dieter Dekelver kroonde zich vanavond tot matchwinnaar in de bekerpartij tegen Bergen. Met een doelpunt en een assist had hij een groot aandeel in de overwinning van Westerlo.

In de slotfase van de wedstrijd leidde Dieter Dekelver zijn ploeg naar een verdiende overwinning en kroonde zich hiermee tot matchwinnaar. "Toch is de kwalificatie voor de kwartfinale belangrijker," vertelt een bescheiden Dekelver aan Voetbalkrant. 

"Onze eerste helft was niet goed," erkent de aanvaller. "We wonnen geen enkel duel. Tijdens de rust zei Ceulemans ons dat we op die manier niet konden winnen. Maar in de tweede helft speelden we duidelijk beter. We hebben ons publiek nog een spectaculaire wedstrijd bezorgd."

Dat de tribunes grotendeels leeg bleven leek Dekelver niet te storen, integendeel: "Ik geef ze gelijk. Het is gewoon veel te koud. En Westerlo - Bergen is nu ook niet de meest sensationele affiche."

In de kwartfinale komt Westerlo uit tegen KV Mechelen. "Dat worden twee leuke wedstrijden, voor meer volk. Alles is mogelijk tegen KV Mechelen. Het zal een leuke streekderby worden," aldus Dekelver.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties