Leekens: ''Ik wil de beker nog eens winnen''

Ruben Philippe
| 21 reacties
Leekens: ''Ik wil de beker nog eens winnen''
Foto: © SC

Vanavond staat het duel tussen Standard en KV Kortrijk op het programma. Voor trainer Georges Leekens is het al een tijdje geleden dat hij de beker nog eens won. Hij hoopt hem dan ook dit jaar terug in de wacht te slepen.

De Kortrijkzanen maken vandaag een moeilijke verplaatsing, ze moeten naar Standard. "Hun wedstrijd werd dit weekend afgelast terwijl we zaterdag nog speelden", zei Georges Leekens in La Dernière Heure. "Zij konden ook blijven trainen, wij moesten tevreden zijn met spelletjes in de sneeuw."

Vorig jaar ontving KV Kortrijk Standard in eigen huis. Toen liep het goed af voor Hein Vanhaezebrouck. Toch wil Leekens geen vergelijking maken met vorig jaar. "We ontvingen ze toen op het moment dat ze goed stonden geplaatst in het klassement. Ze maakten er toen gebruik van om hun ploeg om te gooien. Dit jaar gaan ze weer volop voor de beker", aldus Leekens. 

Toch maakt KV Kortrijk ook een reële kans. Leekens won in 85' en 91' al de beker. Eerst met Cercle Brugge, daarna met Club Brugge. Nu wil hij de prestatie overdoen. "Ik kijk ernaar uit om voor de beker te spelen, ik wil hem nog eens een derde keer winnen", zo besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties