Stijnen: "Al het goede is nu niet verdwenen"

Steurbaut Kersten
| 18 reacties
Stijnen: "Al het goede is nu niet verdwenen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kreeg tegen Racing Genk een tweede tik in vijf dagen te verwerken. Doelman Stijn Stijnen wil de twee nederlagen op rij niet dramatiseren.

“Genk pakt verdiend de drie punten, wij waren vandaag gewoon niet goed genoeg”, is Stijnen bewust van de matte prestatie. “Het komt er nu op aan om zo vlug mogelijk te reageren. De beker is afgelopen, maar we moeten proberen om woensdag de wedstrijd op Gent met een goed gevoel af te sluiten.”

“Voor de winterstop hebben we al een goede basis gelegd. Dat is niet verdwenen omdat we nu twee keer op rij verloren hebben. We moeten dat niet dramatiseren. Tegen Westerlo moeten we reageren en de drie punten thuis houden.”


Stijnen volgde met verbazing de comedy capers aan de Houba de Strooperlaan. “Wij hebben een nieuwe linksachter, maar die is vandaag niet speelgerechtigd. Andere ploegen mogen dankzij hun gefoefel wel een geschorste speler opstellen. Het is niet aan mij om dat aan te klagen, maar jullie moeten me toch eens uitleggen hoe dat mogelijk is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties