Vierdeklasser te sterk voor Hazard

Philippe Crols
| 0 reacties
Vierdeklasser te sterk voor Hazard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als in Engeland werd er ook in Frankrijk gevoetbald in de beker. Er stonden wedstrijden uit de 1/32ste en 1/16de finales op het menu. Eden Hazard (Lille) zal de Franse beker dit seizoen in ieder geval niet winnen.

Eden Hazard (foto) werd met Lille op bezoek bij vierdeklasser Colmar uit het bekertoernooi gewipt. De wedstrijd uit de 1/32ste finales kende pas een winnaar na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 0-0. Colmar toonde zich uiteindelijk beter in het nemen van strafschoppen (10-9). Hazard viel twintig minuten voor het einde van de reguliere speeltijd in. Onze landgenoot liet zich enkele keren opmerken, maar scoren lukte niet.

Saint Etienne mag wel naar de 1/16de finales na ruime 4-1-winst tegen Lorient. Kevin Mirallas viel pas tien minuten voor tijd in.

Le Mans, de club van Roland Lamah, had zich eerder al geplaatst voor de 1/16de finales. Het moest afgelopen weekend afwachten om zijn tegenstander in de volgende ronde te kennen. Sochaux wordt de volgende horde op weg naar de finale.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties