Vadis: "Hopelijk zorgt deze overwinning voor vertrouwen"

Hannes De Meyer
| 5 reacties
Vadis: "Hopelijk zorgt deze overwinning voor vertrouwen"
Foto: © SC

Vadis Odjidja Ofoe hoopt dat de gewonnen wedstrijd voor de nodige portie vertrouwen kan zorgen bij de spelers. De middenvelder kijkt al uit naar de wedstrijd tegen zijn ex-ploeg van komende woensdag.

"We verloren de afgelopen drie wedstrijden en waren gebrand op een goede prestatie. De aanvallers waren op zoek naar hun beste vorm, we kwamen moeilijk tot scoren toe. Hopelijk kan deze overwinning voor vertrouwen zorgen", reageert Vadis na de gewonnen wedstrijd tegen Westerlo op de website van Club Brugge.

De middenvelder denkt ook al aan de wedstrijd tegen zijn ex-ploeg van volgende week. "De zege is belangrijk met het oog op de confrontatie met competitieleider Anderlecht. De eerste keer tegen Anderlecht was speciaal maar ondertussen is het gewoon. Hoe het publiek er zal reageren weet ik niet, maar het houdt me ook niet bezig. Woensdag wordt een belangrijke match. Ik wil niet zeggen dat hij alles zal beslissen, het is tenslotte slechts een match voor anderhalf punt, maar bij een nederlaag verliezen we wel de aansluiting met de top."

Anderlecht won afgelopen vrijdag met 0-5 op het veld van Germinal Beerschot. Valt de topper op een slecht moment? "Misschien scoorden zij de afgelopen weken wel gemakkelijker en dat maakt het natuurlijk eenvoudiger om te winnen. Maar wij hebben vandaag drie punten gewonnen, dat is net zoveel als zij. Bovendien zijn zij ook uitgeschakeld in de beker."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties