De Sutter zag Anderlecht belangrijke stap zetten

Nico Wieme
| 1 reacties
De Sutter zag Anderlecht belangrijke stap zetten
Foto: © SC

Tom De Sutter scoorde niet tegen AA Gent, maar verzette wel veel werk. De Anderlechtspits was blij met de kans die hij kreeg van coach Ariël Jacobs en hoopt ook in de komende wedstrijden zijn speelminuten mee te pikken.

“We hebben goed gespeeld in de eerste helft”, vond Tom De Sutter. “Met een goede pressing waren wij een pak beter dan Gent. Ikzelf heb hard gewerkt. Bovendien was het zware veld krachtenslopend. Romelu Lukaku heeft mij dan goed vervangen.”

Af en toe kreeg de Balegemnaar enkele opmerkingen van Mbark Boussoufa naar het hoofd geslingerd. “Ik probeer mijn best te doen. Boussoufa weet dat hij mij af en toe scherp moet zetten. In ieder geval, het deed deugd nog eens te spelen. Zo kan ik beter worden en groeien. Hopelijk krijg ik in de komende matchen meer kansen.”

Wordt de match van zaterdag tegen Club Brugge beslissend voor de titel? “We hebben tegen Gent al een belangrijke stap gezet. Ons doel bij het begin van de play-offs was zeven op negen halen. We gaan ervan uit dat we thuis alles winnen. Tegen Club moeten we zoals de eerste helft hier in Gent spelen. Dan kunnen we winst claimen. Deze voorsprong van acht punten mogen we eigenlijk niet meer uit handen geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties