Diabang: "Hard werken werpt zijn vruchten af"

Ward Callens
| 1 reacties
Diabang: "Hard werken werpt zijn vruchten af"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen won woensdagavond met 0-2 bij Westerlo. Bij de bezoekers speelde invaller Diabang een beslissende rol. “Ik was blij dat ik de kans kreeg om me te tonen en ik heb die kans dan ook met beide handen gegrepen”, zei de Senegalees achteraf.

“Het is schitterend om in te vallen en dan met twee assists een groot aandeel te hebben in de overwinning van vanavond”, vertelt Boubacar Diabang op de website van KV Mechelen. “De trainer was tevreden over mijn prestatie bij het tweede elftal. Hard werken werpt dus duidelijk zijn vruchten af. Het deed me ook deugd dat Dunko (Dunkovic, red.) kon scoren. Invallen is niet altijd makkelijk, maar we hebben getoond dat we er staan als het nodig is.”

KV Mechelen mag zich na de zege op verplaatsing opmaken voor twee thuiswedstrijden. “We hebben al drie punten en ontvangen nu Lokeren en Cercle. Ik hoop op zes punten en ik hoop ook dat ik opnieuw een rol van betekenis kan spelen”, zegt Diabang. “Ik ben er klaar voor, maar de trainer beslist natuurlijk. Ik ben er wel van overtuigd dat ik zeker iets kan bijbrengen aan deze ploeg”, aldus de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties