De Witte denkt na over aanpassingen play-offs

De Witte denkt na over aanpassingen play-offs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu de toeschouwersaantallen in de play-offs zwaar tegenvallen denkt Pro League-chef Ivan De Witte na over mogelijke veranderingen voor volgend seizoen.

De kranten berekenden vandaag dat de toeschouwersaantallen tot 20% gedaald zijn tijdens de play-offs. "Misschien moeten we onze prijspolitiek eens goed bekijken", reageert De Witte op Teletekst. "Bij een nieuw initiatief is er altijd een introductieperiode. We mogen niet verwonderd zijn dat er nu een aantal zaken opduiken en dat het niet van de eerste keer een schot in de roos is."

Toch lijkt De Witte ook niet blind te zijn voor de tekortkomingen van het systeem. Zo moet Roeselare nu zes weken wachten voor het weer aan de slag kan. De Witte wil dan ook voor volgend seizoen ook de nummer 15 toelaten in de play-offs. Een andere aanpassing zou kunnen zijn dat de play-offs II met rechtstreekse uitschakeling zouden gebeuren.

"Ik ben ervan overtuigd dat een formule met rechtstreekse uitschakeling de spankracht terug erg zou verhogen en de aandacht van het publiek zal trekken", aldus De Witte. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties