Verscherpte maatregelen voor topper

Kristof Blomme
| 17 reacties
Verscherpte maatregelen voor topper
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat de mogelijk beslissende topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. In Brugge wordt niets aan het toeval overgelaten.

Indien Anderlecht zondagnamiddag wint in Brugge is paars-wit kampioen op het veld van aartsrivaal Club Brugge. Dat zou wel eens tot veel spanning kunnen leiden en dus zet men in Brugge alles in het werk om zo weinig mogelijk problemen te krijgen met relschoppers.

Voor de topper zijn nog 3000 kaarten beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat er enkel supporters van Club Brugge in die vakken zitten kan men per identiteitskaart slechts één ticket kopen. Bovendien moet er een attest 'supporter van Club Brugge' ondertekend worden.

Ook het aantal politiemensen en stewards wordt opgetrokken. Zo stuurt ook Anderlecht manschappen en worden korpsen uit de buurt ingezet.

Bij Blue Army en de Supportersfederatie verwacht men geen problemen. "We hopen dat het zo'n vaart niet zal lopen en dat Anderlecht nog geen kampioen wordt. Als het gebeurt, dan is onze aanhang volwassen genoeg om waardig te reageren. De tifo-actie voor de aftrap gaat overigens gewoon door."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties