De Roover: "Tegen Racing Genk organisatie testen"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
De Roover: "Tegen Racing Genk organisatie testen"
Foto: © SC

Zulte Waregem is op stage in Koksijde. Trainer Bart De Roover wil nog even wachten om conclusies te trekken uit de geleverde arbeid.

”De algemene indruk is positief”, aldus De Roover. “Er wordt gedreven en met volle overgave gewerkt en de sfeer zit goed.”

De warmte van de voorbije dagen had weinig invloed op het programma. “Hier aan de kust was het de afgelopen dagen ook warm, maar misschien net iets minder dan in het binnenland, zodat we alle geplande trainingsarbeid hebben kunnen doen.”

Zulte Waregem won zijn oefenwedstrijd tegen Izegem met 3-1. “Het is moeilijk om daar veel lessen uit te trekken. In confrontaties met dergelijke ploegen krijgen vooral de offensieve spelers de kans zich uit te leven. Tegen Racing Genk (op 30 juni, nvdr.) zal ook de organisatie belangrijk zijn.”

Een aantal spelers hebben nog wat kwaaltjes. D'Haene (buikspieren), Hyland (ligamenten knie), Minne (enkel), Jonckheere (dij) en Muyters (nieren) moeten het nog enkele dagen rustig aan doen. Chevalier en Colpaert moeten nog iets langer geduld oefenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties