Brepoels mist diepgang bij Sint-Truiden

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Brepoels mist diepgang bij Sint-Truiden
Foto: © SC

Guido Brepoels (foto) was gisteren niet bepaald tevreden met de prestatie van zijn elftal. STVV verloor met 2-0 bij KV Kortrijk en heeft nu 3 op 9. "Ik miste diepgang in mijn elftal", aldus Brepoels.

"Onze organisatie stond goed voor de rust. KV Kortrijk had maar één kans en wij hadden er ook één. Na de rust gingen zij meer druk ontwikkelen en dan zag je na de 1-0 onze mankementen. We hebben geen diepgang. Achteraan stonden ze bij Kortrijk met hun handen in hun zakken te spelen. We kregen geen enkele doelkans in de tweede helft", aldus Guido Brepoels op Sporza.

"Ik zie dat we nu dezelfde problemen hebben als Lokeren in het vorige seizoen. Ik vrees dat we nu een beetje dezelfde weg aan het opgaan zijn. Zij konden zich pas op de laatste speeldag redden. Ik begin nu ook voor dit scenario te vrezen", gaat de STVV-coach verder.

"Ik geloof in mijn jongens, maar ze moeten leren een bal bijhouden. Anders krijgen we geen kansen zoals dat gisteren het geval was. We moeten nu dringend het vertrouwen gaan opkrikken", besloot Brepoels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties