Ceulemans: "Onvoorstelbaar zwakke eerste helft"

Ruben Philippe
| 2 reacties
Ceulemans: "Onvoorstelbaar zwakke eerste helft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo speelde een bijzonder slappe eerste helft, maar wist uiteindelijk toch nog te winnen van Sint-Truiden. De inbreng van Paulo Henrique bleek een gouden zet van Ceulemans.

Het was maar slappe koffie wat Westerlo in de eerste periode serveerde. "Tijdens de rust had ik er elf kunnen vervangen", gaf Ceulemans aan hoe erg het was gesteld. "Het is onvoorstelbaar hoe zwak we in de eerste helft gespeeld hebben. We zijn bijna niet aan het doel van STVV geweest."

Na de rust leken de bezoekers wel het juiste ritme te vinden. "In het begin was er nog niet veel beterschap, maar gaandeweg ebde het enthousiasme weg bij STVV en kwamen we beter in de match. We kwamen met wat geluk langszij, maar nadien waren we baas", aldus Ceulemans.

"Ik ben heel tevreden met deze zege, al had ik me ook kunnen verzoenen met een gelijkspel want we waren vandaag niet goed. Bepalende spelers als Iakovenko en Brüls zaten niet in de match." Gelukkig voor Ceulemans bleek de wissel van Henrique een gouden zet. "We weten dat hij kwaliteiten heeft, dat heeft hij vanavond getoond. Nu moet hij nog bevestigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties