Speelde zware busreis Gent parten in Brugge?

Steurbaut Kersten
| 44 reacties
Speelde zware busreis Gent parten in Brugge?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn De Smet en Stef Wils kenden een hachelijke busreis van Gent naar Brugge. Beide Gentspelers werden onwel en moesten tijdens de match noodgedwongen vervangen worden. “Dat is echter niet de oorzaak van ons verlies”, gaven beiden toe.

Het was bumperrijden op de E40 tussen Gent en Brugge. Daardoor arriveerde de Gentse spelersbus pas een uur voor de match in Jan Breydel. Stijn De Smet en Stef Wils waren zelfs onwel geworden onderweg.

“Ik heb moeten overgeven”, vertrouwde een bleke De Smet ons toe. “Ik voelde mij echt niet goed. Het was zeer warm op de bus en de rit duurde ook heel lang. Zelfs toen we hier toekwamen, ging het niet over. Jammer dat we verloren hebben, maar na een halfuur was de match eigenlijk al gespeeld”, wou de Bruggeling in Gentse loondienst nog kwijt.

Ook Stef Wils werd het slachtoffer van de lange busreis. “Ik heb voor de match nog een inspuiting gekregen van de dokter, maar de misselijkheid ging maar niet over. We hebben op voorhand nochtans niets speciaals gedaan. Of dit ons punten heeft gekost? Dat zou wat goedkoop zijn, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties