De Ceulaer: "Voetbal leeft weer in Lokeren"

Nico Wieme
| 5 reacties
De Ceulaer: "Voetbal leeft weer in Lokeren"
Foto: © SC

Benjamin De Ceulaer dolde met de Brugse defensie en voelde zich duidelijk als een vis in het Lokerse water. De kwikzilveren spits had dan ook een ruim aandeel in de 1-0-zege van zijn team. "Ik hou niet van de flank", zei De Ceulaer eerlijk.

Lokeren versloeg Club Brugge met 1-0 en daarin was het aandeel van Benjamin De Ceulaer niet gering. De aanvaller toonde zich een constante gesel voor de bezoekende defensie. "Onze zege is meer dan verdiend. We hebben Club onmiddellijk bij de keel gegrepen met die kans van Benjamin Mokulu. Daarmee was de toon meteen gezet. We zijn doorgegaan op ons elan en kwamen verdiend op voorsprong."

De Limburger toonde zich niet alleen tevreden met de zege, maar met de nul die gehouden werd. "Ik hou een goed gevoel aan deze match over omdat we op resultaat hebben kunnen spelen. Met 18 op 21 zetten we nu een schitterende reeks neer. We verdienen dit, want in het begin van de competitie hebben we wat tegenslag gehad. Dat hebben we ondertussen rechtgezet."

De Ceulaer kreeg een vrije rol in de Lokerse spits en dat zint hem duidelijk wel. "Ik hou niet van de flank en daar acties maken. Ik wil liever overal kunnen lopen om zo voor verwarring bij de tegenstander te kunnen zorgen."

Sfeer

De leuke sfeer in het Daknamstadion was ook De Ceulaer niet ontgaan. "Als je ziet dat het stadion zo goed als vol zat en hoe de fans ons aanmoedigden, dan je niet anders zeggen dan dat het voetbal weer leeft in Lokeren. Na het rampzalige voorbije seizoen moet dit echt een verademing zijn. Ik ben ook blij voor onze voorzitter (Roger Lambrecht, red.). Die man verdient al die kopzorgen niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties