Koster: "Tijd dat ze hun verstand gaan gebruiken"

Nico Wieme
| 54 reacties
Koster: "Tijd dat ze hun verstand gaan gebruiken"
Foto: © SC

Club Brugge verloor met 1-0 bij Lokeren, maar meer dan de nederlaag lag de mentaliteit van sommige spelers Adrie Koster zwaar op de maag. "Je verstand gebruiken is ook een kwaliteit", was de Nederlander streng.

De mannen die het verschil kunnen maken bij Club gaven niet thuis op Daknam. "We mogen zeker niet alles in de schoenen van een bleke Ronald Vargas schuiven", vond Adrie Koster. "Vooraan konden we de bal niet vasthouden en dan is het moeilijk voetballen voor de rest van de ploeg. Ik had mijn spelers ook verwittigd voor de gevaarlijke vrije trappen van Ivan Leko en dan geven we vlak voor die tegengoal zo'n makkelijke vrijschop weg."

Er zat veel frustratie in het Brugse spel daar waren Nabil Dirar en Vadis Odjidja de exponent van. Dirar maakte een afgrijselijke fout op Tiko en mocht blij zijn dat hij maar geel kreeg. Vadis pakte twee keer geel in dezelfde minuut door eerst te protesteren en nadien cynisch te applaudiseren.

Koster toonde zich dan ook bijzonder streng voor zijn twee middenvelders. "Het wordt tijd dat ze gaan beseffen waar ze mee bezig zijn. Je leren beheersen is ook een kwaliteit. Ik snap echt niet dat ze dat niet leren. Als je een topper wil worden, moet je in eerste instantie jezelf leren beheersen. Maar goed, we lossen dat intern wel op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties