Annab: "Roeselare wil revanche omdat wij hun uit eerste hebben geknikkerd"

Jarryd Naegels
| 4 reacties
Annab: "Roeselare wil revanche omdat wij hun uit eerste hebben geknikkerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Het Kuipje staat straks Westerlo –Roeselare op het menu in de CofidisCup. De Kempense club mist heel wast basisspelers met allerlei kwaaltjes. De West-Vlamingen zijn dan weer aan een teleurstellend seizoen bezig.

Roeselare speelt een ondermaats seizoen in de tweede klasse en lijkt kansloos tegen Westerlo. Toch is Lens Annab op zijn hoede voor de kustploeg. “Dissa loopt daar nog rond. Dat is toch een zeer goede spits. Ze zullen ook wel nog weten dat wij hun eerste klasse hebben geknikkerd.”

Bij Westerlo zullen Delen en De Petter verstek moeten geven met blessure. Het is nog niet duidelijk hoe Ceulemans hun afwezigheid zal opvangen. De kans lijkt groter dat Modubi de plek van De Petter overpakt dan dat Annab zijn kans krijgt. “Vorig jaar heb ik samen met Farssi enkele prima wedstrijden daar gespeeld”, aldus Modubi.

Wie Delen vervangt is een vraagteken. Vermoedelijk speelt Ceulemans met twee spitsen waardoor Van Heerden of Iakovenko op de bank zal zitten.

Wat denkt BWIN over de match?

Westerlo is natuurlijk favoriet. Roeselare kan daarentegen zorgen voor een mooie stuiver als u daar geld op zet. U krijgt van ons 150 euro gratis om op deze match in te zetten. Schrijf u in via deze website en gok voor 150 euro gratis.

Westerlo wint en u hebt 150 euro gratis gewed: u krijgt 210 euro van BWIN.

Als Roeselare wint, dan hebt u 1050 euro gescoord bij BWIN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties