Bij verlies tegen Club ligt De Boeck buiten

Jarryd Naegels
| 31 reacties
Bij verlies tegen Club ligt De Boeck buiten
Foto: © SC

Bronnen melden dat Germinal Beerschot maar beter kan winnen vanavond tegen Club Brugge. Anders mag Herman Kesters zijn trainer op straat zetten. "Ik heb geen signaal gekregen dat ik ter discussie sta", zegt Glen De Boeck.

Als de coach een vraag krijgt over de toekomst van zijn job valt hij regelmatig stil. “Geen antwoord” klinkt het ook op de vraag of hij nog genoeg steun voelt van het bestuur.

“Maandag had ik een lang gesprek met Kesters. Ik voelde geen signaal dat ik ter discussie sta. We hebben het trouwens ook niet over mijn job gehad”, aldus De Boeck in HNB.

Hij speelde al regelmatig met verschillende opstellingen. “Daar heeft het niets mee te maken. In balbezit doen we het goed. We scoren gewoon te weinig. Ik wist dat al op 15 augustus dat we geen scorend vermogen hebben. Alleen McDonald kan dat trouwens niet oplossen.”

“De spelers staan nog allemaal achter mij. Het is momenteel een kwestie van vertrouwen. Dat kan er komen als we weer winnen. De beker biedt vanavond een grote kans om ons een geweldige boost te geven. Al is dat zeker niet de enige kans om ons seizoen te redden. Er komen immers nog zestien competitiematchen aan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties