Fellaini scoort in doelpuntenfestival

Jarryd Naegels
| 13 reacties
Fellaini scoort in doelpuntenfestival
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voorbije weekend stond er geen competitie op het programma in de Premier League. De ploegen moesten wel vol aan de bak in de FA Cup. Everton en Fulham haalden uit terwijl Sunderland zich liet verrassen.

En er vielen heel wat verrassingen in de beker te noteren. Zo kunnen Simon Mignolet en Sunderland hun ambities al opbergen. Op eigen terrein ging het ten onder tegen Notts County met 1-2. De doelman stond negentig minuten tussen de palen.

Arsenal ontsnapte, zonder Thomas Vermaelen in de defensie, aan de uitschakeling. Net voor affluiten kon Cesc Fabregas voor de gelijkmaker zorgen na een discutabele strafschop tegen Leeds. In de FA Cup betekent dat er een return komt.

Ook voor Manchester City komt er een return aan. Het speelde 2-2 bij Leicester. Vincent Kompany zat niet in de kern terwijl Dedryck Boyata nog eens op de bank mocht zitten. Bij Leicester zat de onbekende Belg Moussa Franck eveneens op de bank.

Het Everton van Marouane Fellaini liet zich niet verrassen. Het haalde stevig uit op bezoek bij Scunthorpe United. Het werd, met een doelpunt van de Belgische middenvelder, 1-5. Ook Fulham gaat makkelijk een ronde verder na een 6-2 zege tegen Peterborough. Moussa Dembele is nog steeds niet wedstrijdfit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties