'Stijnen' ook actief op forum Heerenveen?

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
'Stijnen' ook actief op forum Heerenveen?
Foto: © SC

De lastercampagne van Stijn Stijnen is wereldnieuws, maar het alter-ego van de voormalige Rode Duivel (of zijn familie) was blijkbaar ook in het buitenland actief. In 2008 werd Piop gespot op het forum van Heerenveen.

Niet toevallig werd Stijnen toen gelinkt aan de Friese club, met voormalig Club-coach Trond Sollied aan het roer.

Piop postte enkele berichten om Stijnen een goede reputatie te bezorgen, weet Het Nieuwsblad:

'nou die krul lijkt me nog wat groen , geef mij maar de stijnen van fc brugge , veel ervaring en kent sollied' (18 juli 2008)

'in belgie doet het gerucht de ronde dat sollied absoluut stijnen wil halen … is de nationale doelman van belgie , ben even gaan kijken op youtube...nou van mij mag ie hoor ' (21 juli 2008)

Op het forum van de Brugse supporters riep ‘Frigo’ de fans ook op om het bestuur te overtuigen hem niet naar Rubin Kazan te laten vertrekken.

‘ik denk dat we vanavond nog een kans krijgen om ons bestuur te overtuigen dat ze voor geen geld van de wereld stijnen van de hand mogen doen , ik zou dit zo erg vinden , daarom vraag ik jullie om vanavond zoveel mogelijk ( AL IS HET MAAR EENTJE) spandoeken te maken om stijnen bij ons te houden! ik lig in het ziekenhuis met mijn knie omhoog en kan niet ter plaatse zijn vanavond ...’

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties