Boze De Winter: "Waarom zit ik op de bank?"

Jarryd Naegels
| 7 reacties
Boze De Winter: "Waarom zit ik op de bank?"
Foto: © SC

Geen Yves De Winter onder de lat bij Westerlo tegen Cercle Brugge. Coach Jan Ceulemans gaf de voorkeur aan Bart Deelkens. "De beste speelt nu eenmaal", reageert de Caje.

Westerlo ging bij de West-Vlamingen met 0-1 winnen dankzij een fraai doelpunt van Dieter Dekelver. Deelkens hield zijn netten schoon bij Westel. "Ik ben enorm blij met deze kans", aldus de doelman.

Volgend weekend zal hij tegen Genk misschien zijn plaats in doel behouden. "Dat weet ik niet hoor. We zien wel wie er start", zegt de goalie in GVA. De Winter hoopt alvast dat hij terug onder de lat komt te staan. "Ik snap niet waarom ik uit de ploeg ben verdwenen."

"Soms krijgt Deelkens eens een kans op het einde van het seizoen vanwege zijn inzet. Maar deze keer is er niets besproken met mij. Blijkbaar heb ik een reeks slechte ballen gepakt. Ik ben zeer ontgoocheld", aldus de Westelse doelman tegenover VRT.

"De Winter liet de laatste weken een paar te makkelijke goals binnen. Dus vond ik het nodig om te wisselen", gaf Ceulemans mee na de wedstrijd bij Cercle. "De beste doelman speelt nu eenmaal bij mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties