Brys vraagt fans mee "kers op de taart te zetten"

Michiel Derwael
| 6 reacties
Brys vraagt fans mee "kers op de taart te zetten"
Foto: © SC

KV Mechelen speelde een goed seizoen en staat net onder een plaats voor Play-Off 1. Zondag kunnen de spelers de kers op de taart zetten. De oefenmeester richtte alvast een brief aan de supporters om zijn dank te uiten.

“In de aanloop naar de laatste wedstrijd van de reguliere competitie, zou ik jullie uit naam van de volledige spelers- en trainersgroep oprecht willen bedanken voor dit mooie seizoen”, vertelt Marc Brys in een brief aan de supporters.

Het was niet simpel voor KV Mechelen om na Nieuwjaar hun goede positie te behouden. “Ondanks de omstandigheden na Nieuwjaar, een Europees record aan wedstrijden in korte tijdspanne en het meermaals geen gebruik mogen maken van diverse spelers, zijn we toch verrassend goed door deze helse periode gewalst."

Vorig weekend verloren de troepen van Marc Brys kostbare punten tegen Germinal Beerschot. In de race voor Play-Off 1 was dat een serieuze tegenslag. “Het is zondag onze laatste kans om een kers op een mooie taart te zetten. Want laat ons eerlijk zijn: het feit dat we tot de laatste speeldag weer meedingen voor een plaats bij de eerste zes, is toch wel bijzonder voor onze club”, laat de oefenmeester weten.

Zondag ontvangt KV Mechelen in eigen huis Eupen. Beide clubs hebben de drie punten hard nodig. Mechelen voor Play-Off 1 en de Duitstalige club in de strijd voor het behoud. “Eupen wordt een taaie brok. Om de drie punten in Mechelen te houden hebben we iedereen nodig die KV Mechelen een warm hart toedraagt. Zowel spelers, technische staf, bestuur, medewerkers als supporters moeten zondagavond de krachten bundelen om dat ene doel te bereiken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties