Vandenbergh: "Ontgoocheld in Club Brugge"

Steurbaut Kersten
| 41 reacties
Vandenbergh: "Ontgoocheld in Club Brugge"
Foto: © SC

Wekenlang stond Eupen op een veilige veertiende plaats, maar op de laatste speeldag werden de Panda’s toch nog veroordeeld tot vijf barragewedstrijden tegen Charleroi.De ontgoocheling droop van het gezicht bij aanvaller Kevin Vandenbergh.

Vooral het gelijkspel van Club Brugge op het veld van Lierse kwam heel hard aan. “Club Brugge is toch de ploeg in vorm”, zegt Vandenbergh. “De laatste weken winnen ze met het grootste gemak van hun tegenstanders, maar vandaag kunnen ze nog niet winnen van Lierse. Dat ontgoochelt mij toch een beetje.”

Ook de nederlaag op Mechelen zorgde voor een bittere nasmaak. “Wij hebben geen grote kansen tegen gekregen. KV Mechelen was alleen gevaarlijk via schoten uit de tweede lijn. Het is jammer dat je op die manier twee doelpunten moet weggeven. Ik had zelf ook een mooie kans om de score te openen, maar Renard pakt daar uit met een uitstekende redding. Dat is balen.”

Nu volgen er vijf wedstrijden tegen Charleroi. “Nu is iedereen ontgoocheld, maar vanaf morgen moeten alle neuzen in de richting van die wedstrijden tegen Charleroi.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties