Ruilen De Sutter en El Ghanassy van club?

Steurbaut Kersten
| 47 reacties
Ruilen De Sutter en El Ghanassy van club?
Foto: © SC

Tom De Sutter brak afgelopen weekend de stilte rond zijn persoon met twee doelpunten tegen AA Gent. Didier Frenay, de spelersmakelaar van de paars-witte aanvaller denkt echter niet dat het veel aan de situatie verandert. “Naar mijn mening is Tom toe aan een nieuwe sportieve uitdaging

Veel problemen heeft Ariël Jacobs niet ondervonden met De Sutter. Geen nukkige spits omdat hij op de bank zit. Ideaal voor een trainer van Anderlecht.

“Hij slaat nooit met zijn vuist op tafel, maar eigenlijk is hij bij Anderlecht het vijfde wiel aan de wagen”, zegt Frenay in Het Nieuwsblad. “Hij speelt alleen als andere jongens afwezig zijn.”

“Naar mijn mening is Tom toe aan een nieuwe sportieve uitdaging. Als Lukaku volgend seizoen nog bij Anderlecht is, dan blijft Tom het vijfde wiel aan de wagen. Vertrekt Lukaku, dan kopen ze wellicht een nieuwe spits.”

Die nieuwe club zou mogelijk AA Gent zijn. Volgens de geruchten wil Anderlech De Sutter betrekken in een ruil met Yassine El Ghanassy. “Daar weet ik niets van”, zegt Frenay. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties