Dury: "Anderlecht is als Cancellara"

Dury: "Anderlecht is als Cancellara"
Foto: © SC

Francky Dury is met Gent niet goed aan de play-offs begonnen. In ieder geval hadden de Buffalo's meer dan 2 op 6 verwacht. Dury heeft echter de ambitie om er weer tegenaan te gaan en maakt ook een leuke vergelijking over concurrent Anderlecht.

"We willen minstens derde worden", zegt de coach in LDH. "Na 32 matchen heeft Gent nog nooit zo dicht bij de titel gestaan. Eigenlijk hadden we minstens twee punten meer moeten behalen in de PO's. Dan zouden we nu samen met Anderlecht op de tweede plaats staan."

"We brengen nog altijd kwaliteit: we zijn niet uitgeblust of we twijfelen niet. We zijn nog niet echt verslagen door een sterker team", aldus Dury die Anderlecht vergelijkt met Fabian Cancellara. "Anderlecht is een beetje zoals de wielrenner."

"Vorig seizoen had Anderlecht al een gat geslagen met de rest, net zoals Cancellara in de Ronde van Vlaanderen. Dit jaar wou hij hetzelfde doen, maar hij werd ingelopen. Cancellara was misschien niet zo goed als in 2010. Net als Anderlecht dat nu kwetsbaar is", besluit Dury.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties