Mancini: "Moeten we Balotelli in de gevangenis stoppen?"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Mancini: "Moeten we Balotelli in de gevangenis stoppen?"
Foto: © SC

Manchester City kwalificeerde zich zaterdag voor de finale van de FA Cup. ‘Bad boy’ Mario Balotelli zorgde echter opnieuw voor een kleine smet na de overwinning tegen aartsrivaal Manchester United.

De Italiaanse aanvaller vierde de kwalificatie door de fans van Manchester United te provoceren en dat schoot in het verkeerde keelgat bij verdediger Rio Ferdinand.

“Als je een doelpunt maakt en je daagt supporters van de tegenpartij uit, dan kan ik dat accepteren. Maar na het laatste fluitsignaal moet je naar je eigen fans gaan en daar feest vieren. Niet voor het vak van de fans van de tegenpartij”, zegt Ferdinand op zijn Twitter-account.

City-coach Roberto Mancini probeerde het incident met de mantel der liefde te bedekken. “Moeten we hem in de gevangenis stoppen”, reageerde de Italiaan cynisch. “Het is altijd meteen zijn fout. Maar ik wil nog even wachten voor ik definitief oordeel. Ik heb niet gezien wat er gebeurde.”

Ook onze landgenoot Vincent Kompany probeerde het op te nemen voor zijn ploegmaat. De Rode Duivel haalde Balotelli uit de een kluwen van rood-witte handen en betrok de aanvaller opnieuw in het feestgedruis.

U kan hieronder een video van het incident bekijken. Het laden van de video kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties