Olivier Deschacht staat dicht bij rentree

Jelle Vereecke
| 29 reacties
Olivier Deschacht staat dicht bij rentree
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Tegen Lokeren moest Anderlecht de bank nog vullen met jongeren, maar komende zondag tegen Club Brugge zullen heel wat spelers terug zijn. Zo zal Tom De Sutter opnieuw in actie kunnen komen en is ook Olivier Deschacht weer wedstrijdfit.

De Sutter trainde gisterenochtend even met de bal en onderging daarna een controle-echografie. Die wees uit dat de spits volledig hersteld is van zijn scheurtje in de adductoren. De Sutter mag daarom vanaf vandaag opnieuw meetrainen met de groep.

Ziguy Badibanga kon gisteren al de volledige groepstraining meedoen. De vinnige flankaanvaller is hersteld van een contractuur in de hamstring. Kanu kreeg verzorging aan de enkel, maar raakt normaal gezien fit voor de wedstrijd van zondag tegen Club. Ook Legear (quadriceps) bleef binnen voor verzorging.

Ook Olivier Deschacht is helemaal terug. De linksachter trainde gisteren voluit mee met de groep en scoorde zelfs in een onderling oefenpartijtje. Verdedigers Juhasz en Wasilewski zullen zondag geschorst moeten toekijken. Centraal achterin inspringen komt waarschijnlijk nog net iets te vroeg voor Deschacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties