AA Gent start oefencampagne opnieuw op Oudenaarde

carol Vander Cruyssen
| 1 reacties
AA Gent start oefencampagne opnieuw op Oudenaarde

Oudenaarde start naar jaarlijkse traditie zijn oefencampagne tegen AA Gent. De derdeklasser oefent ook tegen Kortrijk, Lokeren, Aalst en Racing Mechelen. Ouderdomsdeken Sandy Martens blijft nog een jaar langer bij geelzwart en goudhaantje Mathias Schamp verlengde zijn contract met 2 jaar.

Buffalo opnieuw te gast in Oudenaarde.

Trond Sollied zal zijn kern voor het eerst aan het werk zien op donderdag 23 juni op het veld van de ambitieuze derdeklasser Oudenaarde. De dag erna vertrekt de Gentse kern voor een week op oefenstage naar Koksijde. Oudenaarde ontvangt ook nog KV Kortrijk, Sporting Lokeren en de beloften van Zulte-Waregem. Andere oefenmatchen zijn tegen Standaard Wetteren en uit bij Eendracht Aalst, Racing Mechelen, KSV Roeselare en Harelbeke. 

Sandy Martens doet er nog jaartje bij

Na lang twijfelen en onderhandelen besloot Sandy Martens, 39 in december, om er nog een jaartje bij te doen in Oudenaarde. De ex-Buffalo en ex-Bruggeling scoorde daar op zijn 3 seizoenen 31 competitiedoelpunten. Hij krijgt een prestatiegebonden contract en zal ook worden ingezet als spitsentrainer bij de Oudenaardse jeugd. Ook goudhaantje Mathias Schamp, nog net geen 23 jaar, verlengt zijn contract met twee extra seizoenen. Oudenaarde versterkte zich ondertussen met doelman Pieter Merlier, 31 jaar, ex-Zulte-Waregem, maar in de terugronde bij Olsa Brakel in het doel en de 33 jarige middenvelder Ludwig Van Nieuwenhuyze, eveneens van Zulte-Waregem. Bij reeksgenoot Racing Waregem haalde het de 21-jarige aanvaller Dempsey Vervaecke. Tidjy Carton, een 25-jarige spits komt over van degradant Wielsbeke. Bij SK Berlare plukte het eerder al de 20-jarige verdediger Dieter De Wilde en de 22-jarige aanvallende middenvelder Ramzi Ben Ahmed weg. Er wordt enkel nog naar een vervanger gezocht voor de naar Eendracht Aalst vertrokken Thompson Ode. Eénmaal deze gevonden, is het Oudenaardse huiswerk af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties