Jovanovic: "Een terugkeer naar België is uitgesloten"

Jovanovic: "Een terugkeer naar België is uitgesloten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic heeft klaarheid geschonken over zijn toekomst. In Het Nieuwsblad laat hij duidelijk weten dat een terugkeer naar België uitgesloten is.

De speler van Liverpool vertelt dat hijzelf over zijn toekomst beslist. Een terugkeer naar België is daarbij geen optie. "Eerlijk gezegd niet. Ik heb een zwaar contract dat nog twee jaar loopt. Er zijn niet veel clubs in Europa die mij kunnen betalen en zeker in België niet. Bovendien hangt een transfer af van mijn motivatie. Wat wil ik? En ik zeg je eerlijk, ik zie een terugkeer naar België niet zitten", aldus Jovanovic.

De geruchten rond Anderlecht zijn dan ook uit de lucht gegrepen. Al geeft hij wel toe bepaalde mensen van de club ontmoet te hebben in Qatar. "Dat klopt! Ik revalideerde er na mijn knieoperatie en liep er mister Vanden Stock en mister Van Holsbeeck tegen het lijf. Ik heb altijd een goede band gehad met iedereen in het Belgische voetbal en zeker ook met de mensen van Anderlecht. Maar nu bij Anderlecht tekenen? Nee, ik denk dat dat uitgesloten is. Het zou ook moeilijk zijn als ex-speler van Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties