Gillet: "We hebben nog 2 toptransfers nodig"

Fabian Morren
| 56 reacties
Gillet: "We hebben nog 2 toptransfers nodig"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht haalde al zes nieuwe spelers. Toch is Guillaume Gillet nog niet helemaal tevreden. Volgens de ervaren middenvelder mogen er nog versterkingen extra komen.

"Met de nieuwe jongens heeft de ploeg een boost gekregen", aldus Gillet in Het Nieuwsblad. "De ambiance in de groep is heel goed en ik ben overtuigd dat Ronald Vargas echt een goeie transfer zal zijn. We mogen wel niet vergeten dat hij nog tot eind september geblesseerd is."

"Ook Molins is lang out, Deschacht en Biglia zullen geopereerd worden en misschien moet ook Kanu onder het mes. We hebben nog één of twee toptransfers nodig en daar hoop ik dan ook op. Het zou schandalig zijn als we na onze zwakke derde plaats van vorig jaar geen revanche zouden nemen. Dat kan alleen maar met de titel."

Gillet speelde de voorbije jaren als rechtsachter én op het middenveld. "Elk jaar wordt mij gevraagd of ik in de verdediging of op het middenveld zal spelen", reageert Gillet. "Die discussie moet stoppen. Ik heb nood aan een stabiel jaar waarin ik telkens op dezelfde positie speel. Ik zie mezelf als een offensieve middenvelder en na gesprekken met de trainer en Herman Van Holsbeeck weet ik dat zij dat ook zo zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties