Vanden Stock: "Tegen mei 2012 moeten we bouwvergunning hebben"

Vanden Stock: "Tegen mei 2012 moeten we bouwvergunning hebben"
Foto: © SC

Voorzitter Roger Vanden Stock sprak vrijdagmiddag de pers toe en sprak de ambities van Anderlecht voor het komend seizoen uit. En daar waren dus weeral geen verrassingen bij.

Net zoals elk jaar zijn de ambities duidelijk: "De objectieven zijn de 31ste titel, de beker van België en overwinteren in Europa", aldus de preses. "Vorig seizoen was dat ook zo, net zoals elk seizoen. Er is één en ander misgelopen, maar daarom gaan we niet bij de pakken blijven neerzitten."

Op een ander vlak was ook de verbouwing van het huidige stadion een item. "We willen de bouwvergunning ten laatste tegen mei 2012 in handen hebben. Daarna zou het te laat zijn en zal de UEFA tussenkomen, want ons stadion zal dan niet meer aan de normen voldoen voor Europees te spelen. Eigenlijk is er geen enkel stadion in België nog in orde."

"Daarom moeten we wel een akkoord met alle partijen bereiken. Ook met de buurtbewoners die zich ongerust maken over de last. In vroegere jaren liepen hier soms 36.000 mensen rond. We zullen met die mensen nog eens samenzitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties