Reactie Annab: "Solliciteer naar basisplaats"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Annab: "Solliciteer naar basisplaats"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Ook Lens Annab kon, ondanks een goede prestatie, niet verhinderen dat Westerlo zaterdagavond verloor tegen AA Gent. Annab solliciteerde wel naar een basisstek.

Robby Morren vanuit Westerlo

Annab mocht al snel invallen toen Jef Delen geblesseerd naar de kant moest en dat deed hij heel goed. "Het is geen geschenk om in te vallen tegen AA Gent met een 0-1 achterstand, maar we begonnen beter te voetballen en we kwamen verdiend op voorsprong. Ook in de tweede helft hadden we nog mogelijkheden."

Solliciteren naar basisplaats
Annab speelde op de linkerflank en deed dat uitstekend. Zo schilderde hij bij de gelijkmaker de bal op het hoofd van De Petter en zorgde hij voor mooie passes. "Op training speel ik vaak op links en dan kom ik naar binnen. Het samenspel met De Petter gaat prima, ik vind hem makkelijk", vertelde Annab in ons gesprek.

We vroegen Annab of hij de trainer nu voor een moeilijke keuze stelt. "Ik probeer altijd mijn best te doen. Ik heb de trainer getoond dat ik naar een basisplaats wil solliciteren."

Scheidsrechter
De scheidsrechter nam enkele betwistbare beslissingen in het nadeel van Westerlo en haalde zich zo de woede van de spelers en het thuispubliek op de hals. "Met die scheids (Delferière nvdr) hebben we de afgelopen jaren al wat problemen gehad. Het zit vaak in kleine details. Trouwens, de spelers van Gent gaven het zelf toe. De scheids doet zijn best maar hij zat ons niet mee. Jammer." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties