Degraen: "Wij hebben transfer Ogunjimi op tijd afgesloten"

Fabian Morren
| 36 reacties
Degraen: "Wij hebben transfer Ogunjimi op tijd afgesloten"
Foto: © SC

Marvin Ogunjimi kan niet anders dan hopen dat de transfer naar Mallorca tijdig werd afgerond. RC Genk heeft er naar eigen zeggen alles aan gedaan.

"Alhoewel het woensdagnacht al zeer laat was, hebben wij er alles aan gedaan en de transfer van Marvin Ogunjimi correct en op tijd afgesloten," zegt algemeen directeur Dirk Degraen in HBvL. "Wij hebben onze documenten tijdig doorgemaild. De Belgische bond heeft vandaag al bevestigd bij de UEFA dat bij ons alles correct is verlopen. Real Mallorca was echter ruim te laat met het versturen van de documenten naar de FIFA. Dat wisten we woensdagnacht al."

"We hebben dat ook nog telefonisch besproken met Marvin en zijn entourage. Zij wisten toen al hoe de vork aan de steel zat. Wij kunnen nu niets anders doen dan het verdict van de FIFA afwachten. De FIFA zal een beslissing nemen. Dat zal wellicht begin volgende week gebeuren als het Playerscommittee samenkomt. Marvin weet dat wij de zaak correct afgehandeld hebben. Als hij hier zwaar ontgoocheld zou rondlopen, zou dat niet de goede houding zijn voor zijn toekomst als voetbalprof."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties