Dirar: "Honger naar prijs is heel groot"

Melissa Maes
| 18 reacties
Dirar: "Honger naar prijs is heel groot"
Foto: © SC

Nabil Dirar zegt zelf dat hij veranderd is. De aanvaller heeft rust gevonden en dat straalt hij ook uit. “Ik voel me weer goed bij Club Brugge.”

“Ik ga eerlijk toegeven, in de play-offs speelde ik enkel om een transfer te versieren. Ik was het hier zo beu bij Club Brugge. Ik kon er niet meer tegen dat ik het etiket van ‘enfant terrible’ had. Ik ben dat niet. Ik weet wel dat ik fouten gemaakt heb, maar alles werd uitvergroot", aldus Nabil Dirar in HLN.

Toen het nieuwe Club-bestuur Dirar vorig seizoen uitnodigde voor een gesprek dacht de speler dat hij mocht vertrekken. "Ik dacht dat Club van me af wou, maar dat klopte niet. Het bestuur geloofde in mij en wou met mij voort. Die dag is alles veranderd."

"Sindsdien ben ik een andere persoon geworden. Mijn kopzorgen van vorig seizoen zijn voorbij. Ik voel me bevrijd. Ook mijn huwelijk heeft daar zeker iets mee te maken. Mijn vrouw is even oud als ik, maar volwassener. Ze praat vaak op me in. Mijn eigen moeder herkent me zelfs niet meer."

Dirar speelt nu ook op een andere manier. “Met dank aan spitsentrainer Kenneth Brylle. Ik weet dat ik nu heel simpel moet voetballen. Eén dribbel en dan een schot of de bal afgeven."

"Ik speel nu vier jaar bij Club en dit is het beste team waar ik in gespeeld heb. Voor mij is Club de beste ploeg in eerste klasse. De honger naar een prijs is heel groot", besluit Dirar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties