Reactie Vleminckx: "Bergen niet gekomen om te voetballen"

Nico Wieme
| 36 reacties
Vleminckx: "Bergen niet gekomen om te voetballen"
Foto: © SC

Nadat Club al een resem kansen de nek had omgewrongen en op een dodelijke counter van Bergen was gestoten, brak Björn Vleminckx na tien minuten in de tweede helft de ban voor zijn team. "We hebben weinig kansen weggegeven."

Nico Wieme vanuit Brugge

Club Brugge won met de nodige moeite van Bergen. Björn Vleminckx had weinig woorden van lof voor de manier waarop de Draken naar Brugge waren afgezakt. "We komen ongelukkig achter op een counter van Bergen. Een typisch doelpunt voor hen. Na de pauze hebben we getoond dat Club goed ineenzit. Bergen was duidelijk niet naar hier gekomen om te voetballen. Gelukkig zijn we geduldig gebleven."

De blonde van Puurs vond dat blauw-zwart uiteindelijk verdiend de drie punten op zak heeft gestoken. "Na de pauze trokken we het tempo op en wisten we dat Bergen dit niet zou kunnen blijven belopen. Wij zijn blijven voetballen."

Op het einde was het nog bibberen met een kort slotoffensief van Bergen. "Dat wisten we op voorhand. We hebben al bij al weinig kansen weggegeven. We hebben er zelf veel gecreëerd, maar we moeten efficiënter zijn in de afwerking", besloot Vleminckx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties