Reactie Kalezic: "Rendement zéér laag"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Kalezic: "Rendement zéér laag"
Foto: © SC

Zulte Waregem is er andermaal niet in geslaagd de volle buit thuis te houden. Op de persconferentie na de wedstrijd hekelt Kalezic het beperkte rendement dat gehaald wordt uit het goede voetbal en de vele kansen die zijn team bij elkaar speelt.

Tomas Taecke vanuit Waregem

"Cercle is een gebalanceerd team dat al acht wedstrijden ongeslagen was. We hebben geprobeerd om onze duels te winnen en dat is aardig gelukt. We kregen enkele kansen in de beginfase maar bij de eerste tegenstoot stonden we op achterstand".

"Als je een wedstrijd domineert, maar telkens bij de eerste bal op kader van de tegenstander achterkomt, is dat mentaal heel zwaar. De reactie van mijn team na de pauze was schitterend, op dat vlak hebben we stappen gemaakt".

"Dat het rendement te laag is, weten we al het ganse seizoen. Dat kan ook niet van week op week veranderen. We trachten dat te compenseren door werklust, elke dag opnieuw gaan we er hard tegenaan. Veel meer kan je niet doen op dit moment".

"Als ik zie dat mijn jongens Cercle negentig minuten onder druk hebben gezet en fysiek heel sterk waren, dan kan ik enkel maar tevreden zijn. Op dit moment kijk ik naar deze zaken. Ik moet mijn  ploeg feliciteren met hun prestatie, die mij en de supporters hoop geeft voor de toekomst", aldus Darije Kalezic.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties