Gorius: "Geen spijt dat ik niet naar Standard ging"

Gorius: "Geen spijt dat ik niet naar Standard ging"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Julien Gorius speelt vanavond tegen de club waar hij deze zomer naartoe had kunnen verhuizen. De Fransman bleef echter bij KV Mechelen en heeft naar eigen zeggen geen spijt dat hij de overstap naar Luik niet maakte.

Gorius is topschutter bij KV met zeven goals. "Gezien het feit dat ik twee matchen miste en er mij nog één match rest in de heenronde, is dat een heel mooi gemiddelde. Moest ik boven de tien treffers uitkomen, zou dat heel mooi zijn", zei hij aan HNB.

De ploeg draait echter minder goed. "Op dit moment is play-off 1 een verre droom. Opklimmen in het klassement is ons eerste doel, want we staan nu elfde van de zestien teams. De laatste matchen heb ik weer een goed gevoel bij het collectief, want tegen Zulte-Waregem zijn we niet ingestort na onze rode kaart."

Standard maakte deze zomer avances, maar daar ging Gorius niet op in. "Mijn attitude op het veld bewijst dat ik gelukkig ben bij Mechelen. De besprekingen met Standard duurden te lang en KV Mechelen deed een serieuze inspanning om mij te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties