Perisic: "Odjidja binnen dit en zes maand naar buitenland"

Perisic: "Odjidja binnen dit en zes maand naar buitenland"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ivan Perisic voetbalt nu zes maanden bij Borussia Dormund. De Kroaat moet zich tegenwoordig tevreden stellen met een invallersstatuut. Terwijl houdt hij wel nog de prestaties van ex-ploeg Club Brugge in het oog.

Hij zal ook met Kroatië tegen België spelen in de WK-voorrondes. En daarbij ziet hij één van zijn voormalige ploegmaats mogelijk terug. "Ik denk niet dat Vadis Odjidja nog bij Club Brugge zal spelen wanneer we België ontmoeten", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Volgens mij vertrekt hij tussen dit en zes maanden naar het buitenland. Club Brugge is een erg mooie club, maar Odjidja is klaar voor een stap hogerop. Hij moet naar een sterkere competitie om stappen voorwaarts te blijven zetten.'

Daarnaast ziet hij nog iemand bij Club sterk presteren. "Ik volg alleen de wedstrijden van Club, maar als je ziet hoe sterk Dirar de laatste tijd verbeterd is, met veel goals en assists, denk ik dat hij gemakkelijk in Duitsland zou kunnen meedraaien. Ook voor Akpala zou dat geen probleem mogen zijn. Maar ik geef eigenlijk niet graag namen, anders gaan de andere spelers nog zeggen dat ik ze vergeten ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties