Reactie Carvalho: "Assist bij debuut is fantastisch"

Tomas Taecke
| 2 reacties
Carvalho: "Assist bij debuut is fantastisch"
Foto: © SC

In de tweede helft ruimde Lukas Van Eenoo plaats voor debutant William Carvalho. De Portugees die Renato Neto moet doen vergeten maakte in zijn eerste wedstrijd meteen een fantastische indruk.

Tomas Taecke in Brugge

"Het voelt fantastisch aan om in mijn eerste wedstrijd een belangrijke assist te geven", vertaalde Igor Vetokele de woorden van zijn nieuwe ploegmakker na afloop van de wedstrijd. "Ik zat goed in de wedstrijd en zal volgende week nog beter trachten te presteren".

"Tijdens de week heb ik gewerkt om een basisplaats af te dwingen. Bijgevolg was ik eventjes ontgoocheld toen ik toch op de bank moest plaatsnemen. Na mijn prestatie van vandaag hoop ik volgend weekend te mogen starten".

"Het is wat aanpassen", voegde de Portugees eraan toe. "In Portugal wordt er anders gevoetbald. Bovendien is het hier veel kouder (lacht)".

"Ik zal mijn best doen om Neto met succes te vervangen. Ik beschik over mijn eigen kwaliteiten en zal keihard werken om een belangrijke schakel te worden in dit geheel", aldus debutant Carvalho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties