Reactie Biglia: "Wij beschouwden Beerschot niet als kleiner team"

Biglia: "Wij beschouwden Beerschot niet als kleiner team"
Foto: © SC

De wedstrijd tegen Beerschot draaide voor Anderlecht weer eens anders uit dan verwacht. Na schitterende zeges tegen Club en Gent moesten de Brusselaars een gelijkspel toestaan tegen de Ratten.

Johan Walckiers in Antwerpen

Lucas Biglia kon ook de bakens niet verzetten tegen een heel moedig Beerschot. "Dit was een moeilijke match, zoals verwacht", zei de Argentijn. "Jullie beschouwen deze ploeg misschien als een 'kleiner' team, maar wij deden dat zeker niet. Voor mij is het belangrijkste dat we het punt niet hebben weggegeven in de slotfase. Zij haden immers ook kansen. Die nul vasthouden was ook belangrijk."

Biglia speelt nog niet als vanouds, daar heeft hij nog wat meer wedstrijden voor nodig. Hijzelf lijkt daarmee ook moeilijk om te kunnen, want hij wil als kapitein voorop gaan in de strijd. "Tuurlijk heb ik nog ritme nodig. Dat is toch normaal?", reageerde hij ietwat geprikkeld.

Hij kwam ook vaak zijn vriend en landgenoot Hernan Losada tegen. "Spelen tegen een vriend is nooit makkelijk, maar tijdens een wedstrijd denkt ieder aan zijn eigen kleuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties