Ceulemans: "Ik geef de moed niet op"

Melissa Maes
| 8 reacties
Ceulemans: "Ik geef de moed niet op"
Foto: © SC

De supporters van Westerlo beginnen zich op het supportersforum vragen te stellen bij de positie van trainer Jan Ceulemans. "Vragen ze daar mijn ontslag? Daar weet ik niets van."

“Ik lees het forum niet. Nergens, bij geen enkele club, heb ik me met forums beziggehouden”, laat Jan Ceulemans weten aan GvA. “Negen van de tien keer is de teneur positief als de ploeg succes boekt, negen van de tien keer negatief als het slecht gaat.”

“Ik trek me het niet aan. Ik weet intussen ook wie de critici zijn. Het is nu niet het moment om over mij te praten. Deze week is te belangrijk.” Zaterdag speelt Westerlo een belangrijke wedstrijd tegen OH Leuven.

“Ik leef dag per dag en wedstrijd per wedstrijd. Ik geef de moed niet op. Zo lang er hoop is, moeten we ons daar aan vastklampen. Er moét zaterdag gewonnen worden, anders is het afgelopen. Wie dan nog zegt dat Westerlo play-off III kan ontwijken, is niet goed bezig.”

“Maar tegelijk moeten we beseffen dat we niet meteen uit eerste klasse zullen vallen. Desnoods resten ons nog PO 3 en de eindronde met de tweedeklassers”, besluit Ceulemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties