Interview De Ceulaer: "Goed schoeisel en portie geluk nodig"

Melissa Maes
| 0 reacties
De Ceulaer: "Goed schoeisel en portie geluk nodig"
Foto: © SC

Benji De Ceulaer wil heel graag richting Brussel om de finale van de Beker van België te spelen, maar hij beseft dat de terugmatch in Lier niet makkelijk zal worden. "Goed schoeisel en portie geluk nodig."

Lokeren behaalde in 2012 tien op vijftien, een goede start van het nieuwe jaar. “Absoluut, het gaat goed nu”, vertelt Benji De Ceulaer aan onze redactie. Maar toch lijkt de Beker van België nog iets belangrijker te zijn dan de competitie.

“We hebben een goeie uitgangspositie, maar onze 1-0-voorsprong kan zo weggeveegd worden. Het zal een zware wedstrijd worden op het Lisp. We hebben het veld gezien op televisie en het ligt er beenhard bij. We zullen goed schoeisel moeten aantrekken en een portie geluk nodig hebben.”

“Veel mensen denken dat dit de match van het jaar wordt voor Lokeren, maar extra druk op de schouders is onnodig. Het is zeker en vast een belangrijke wedstrijd, maar daar moeten we op het veld niet aan denken. We moeten gewoon proberen winnen.”

Lokeren won afgelopen weekend met 3-1 van Bergen, dat geeft toch vertrouwen voor de partij van deze avond? “Ons veld viel nog mee dankzij de veldverwarming. Maar op het Lisp zal het een ander verhaal worden.”

De Ceulaer weet nog steeds niet wie hij graag zou ontmoeten mochten de Waaslanders de finale bereiken. “Het blijft een moeilijke vraag. Je mag me die nog eens stellen als we zeker zijn van de finaleplaats (lacht).”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties