Reactie Vazquez: "Samen met Gent maken we de competitie interessant"

Tomas Taecke
| 57 reacties
Vazquez: "Samen met Gent maken we de competitie interessant"
Foto: © SC

Victor Vazquez heerste samen met Zimling en Van Acker op het middenveld in de Arteveldestad. Met een knappe assist leidde de spelmaker zijn club naar een eenvoudige overwinning tegen AA Gent.

Tomas Taecke en Melissa Maes in Gent

Victor Vazquez voelt zich steeds beter in zijn vel bij Club Brugge. Na een moeilijke start ontpopte de middenvelder zich de laatste maand tot de draaischijf die blauw-zwart beter en beter laat voetballen. Op bezoek bij Gent opereerde hij opnieuw in een schitterende wisselwerking met vooral Zimling en Refaelov.

"De overwinning is terecht", was Vazquez na afloop van de wedstrijd duidelijk. "We speelden heel compact en verstandig en wonnen verdiend".

"Ik wist niet zeker of ik aan de aftrap zou verschijnen. Lestienne speelde vorige week een prima wedstrijd dus twijfelde ik over mijn basisplaats. Ik heb er alles aan gedaan om de trainer te tonen dat hij de juiste keuze maakte".

"Winnen van Gent is natuurlijk leuk. Samen met Anderlecht zijn dit toch de ploegen die de competitie interessant maken", aldus Victor Vazquez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties