Reactie Sidibe vindt rode kaart onterecht: "Ik kon hem niet zien"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Sidibe vindt rode kaart onterecht: "Ik kon hem niet zien"
Foto: © SC

Ibrahim Sidibe vindt niet dat hij een rode kaart verdiende tegen Sint- Truiden. Hij was wel tevreden met het goede spel van zijn team, dat met 3-2 won en STVV op 6 punten zet.

Robby Morren in Westerlo

Sidibe kreeg na 60 minuten een rood karton onder zijn neus geduwd. In een duel was hij op het been van Delorge gaan staan die op dat moment op de grond lag. "Ik kon niet zien dat hij daar lag", sakkerde de aanvaller na de wedstrijd. Voor hem wordt het nu bang afwachten hoe lang hij geschorst zal worden. "We zullen nu zien wat de commissie zal beslissen."

TV
Westerlo was bezig aan een sterke partij tegen STVV maar kreeg het nog even moeilijk na de uitsluiting van zijn spits. Die mocht het veld niet meer op en moest in spanning afwachten. "Ik heb de rest van de wedstrijd op tv gevolgd."

Verdiende overwinning
Sidibe was tevreden over het spel van Westerlo. "Die tegengoal was onze fout maar we hielden het vertrouwen en we voetbalden goed. We creeërden veel kansen, dit is een verdiende overwinning."

"We staan nu zes punten voor en we moeten proberen volgende week een resultaat neer te zetten in Sint-Truiden. Dat het mijn ex-club is, doet er niet meer toe. Ik wil vooruit kijken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties