Reactie Kljestan: "Hoop dat het een slechte dag was"

Kljestan: "Hoop dat het een slechte dag was"
Foto: © SC

Anderlecht speelde een beroerde eerste helft tegen Kortrijk. Te traag, geen balrecuperatie en weinig inzet. Ook Sacha Kljestan kreeg geen regelmaat in de machine.

Johan Walckiers in Anderlecht

Kljestan zag zijn ploeg een belabberde start nemen. "We staan nog steeds aan de leiding. Niet panikeren is de boodschap", bleef de Amerikaan optimistisch. "De tweede helft was veel beter en daar moeten we ons aan optrekken. De eerste was wel één van de slechtste van het seizoen. En natuurlijk is het ontgoochelend om zo aan PO 1 te beginnen. Wel moeten we in het achterhoofd houden dat we alles nog steeds in eigen handen hebben."

De middenvelder wou al het goede uit de reguliere competitie niet overboord gooien. "We hebben dertig matchen bewezen dat we de beste zijn. Dat telt nu niet meer, maar we kunnen dat nog eens. Het maakt allemaal niet uit wat de concurrentie doet, alleen naar onszelf kijken, dat moeten we doen. Een uitleg? Ik heb geen uitleg. Ik hoop alleen dat het slechts een slechte dag was."

Kljestan had ook nog complimenten voor Kortrijk. "Ze hebben vandaag bewezen dat ze hun plaats in PO 1 hebben. En thuis zullen ze nog beter zijn. Er zijn geen makkelijke matchen meer. Maar wij weten dat dit niet ons niveau was en dat we beter kunnen en moeten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties