Reactie Tözser: "We moeten Anderlecht feliciteren"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Tözser: "We moeten Anderlecht feliciteren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniël Tözser mocht tegen Anderlecht in de tweede helft invallen maar ook hij kon een zware nederlaag niet verhinderen. De middenvelder vindt dat Anderlecht de titel verdient.

Robby Morren in Genk

"We hebben op geen enkel moment kans gemaakt. Anderlecht was beter en met groot verschil. Wij moeten nu vechten voor de derde plaats", vertelde de Hongaar ons.

Makkelijk zal Genk het niet krijgen in zijn resterende play-off-wedstrijden want de Limburgers moeten het zonder De Bruyne stellen. "Het uitvallen van Kevin is erg voor het team want hij was beslissend voor ons."

Bankzitter
Mario Been houdt Tözser, sinds hij zijn transfer naar Genoa bekendmaakte, op de bank. Of hij in de resterende matchen nogin actie mag komen lijkt dan ook twijfelachtig. "Ik had niet verwacht dat ik tegen Anderlecht op de bank zou zitten maar ik ben de coach niet. Natuurlijk ben ik niet blij met de situatie maar het zijn nog 4 matchen. Ik probeer sowieso mijn best te doen voor Genk."

Titel
Volgens Tözser mag Anderlecht de titelviering nu voorbereiden. "Ik moet hen feliciteren. Deze match was beslissend voor Anderlecht. Zij verdienen de titel en zijn er nu nog een zucht van af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties