Conceiçao: "Pierre François maakte Standard kapot"

Dennis Moonen
| 4 reacties
Conceiçao: "Pierre François maakte Standard kapot"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Conceiçao is momenteel trainer bij SC Olhanense in Portugal. De Portugees is gekend om zijn straffe uitspraken en ook in Sport/Voetbalmagazine laat hij zich volledig gaan. Het beleid bij Standard wordt serieus op de korrel genomen.

Pierre François stapte onlangs op bij Standard in onderling overleg met voorzitter Roland Duchatelet. Dat is geen slechte zaak vindt Conceiçao. "Die man was de kanker van Standard. Maar nu hij weg is, mag er natuurlijk geen leegte achterblijven. Er is nog altijd nood aan een groot voetbalkenner bij Standard. Roland Duchatelet treft geen schuld voor wat er allemaal gebeurd is, hij werd slecht omringd."

Conceiçao geeft ook zijn mening over Steven Defour en Axel Witsel, die in de belangstelling van Real Madrid staat. "Axel zou beter nog een jaar in Lissabon blijven. Hij heeft een fantastisch seizoen achter de rug en hij heeft er zich ontpopt tot een leider. Maar hij heeft nog altijd veel te leren. Zo moet hij nog meer in de grote rechthoek van de tegenstander opduiken. Defour? Hij is minder regelmatig dan Axel maar ik ben ervan overtuigd dat hij tot meer in staat is dan hij tot nu toe getoond heeft. Hij beschikt over de nodige kwaliteiten om ook basisspeler te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties