Van Holsbeeck: "Er komen geen versterkingen"

Van Holsbeeck: "Er komen geen versterkingen"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck is niet van plan het geld van de Champions League uit ramen en deuren te smijten. De manager vindt dat de huidige kern sterk genoeg is en wil geen overhaaste aankoop doen om toch maar een voetballende centrale verdediger aan te trekken.

"Anderlecht zal de Champions League aanvatten met de kern die we hebben. Er komt geen versterking. Het zou louter kopen om te kopen worden, en van die strategie willen we af", aldus Van Holsbeeck in HLN. Hij ontgoochelt daarmee alvast de supporters en zijn trainer. "Ik weet dat John een verdediger wenst die kan voetballen."

"Op dit moment ligt die witte merel niet voor het grijpen, zeker niet na het vertrek van Moisander naar Ajax. We hebben onze trainer evenwel beloofd dat hij een grote inspraak krijgt in de transfers die we op termijn zullen doen. Voor wat die verdediger betreft zullen we uitkijken in januari. Kijk, ik weet waar Van den Brom naar toe werkt, welk voetbal hij wil spelen. De defensie zoals die nu staat, beschikt niet over de type-voetballers die onze trainer wil. Dan is het net een kunst dat John tóch resultaten neerzet en de ploeg naar de Champions League kan loodsen."

Voor Dieumerci Mbokani wordt er met het geld van de CL dan wel weer een inspanning gedaan. "We gaan Dieu het contract geven dat met zijn aparte status overeenstemt", aldus de manage.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties