Fellaini: "Vroeger hadden we deze match verloren"

Fellaini: "Vroeger hadden we deze match verloren"
Foto: © SC

De Rode Duivels hadden vandaag een ontspannen training. De sfeer was al goed, maar na de eerste zege is ook het vertrouwen er. Marouane Fellaini blikte nog even terug, maar keek ook al vooruit naar de wedstrijd tegen Kroatië.

"Er telde maar een ding en dat waren de drie punten", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "We hebben de match goed aangepakt, toonden geduld en hielden de bal in de rangen. In het verleden denk ik dat we dergelijke match zouden verloren hebben."

Kroatië wordt een heel ander soort wedstrijd en daar zijn ze bij België van doordrongen. "Het is een ploeg die sterke technische kwaliteiten koppelt aan een goede fysiek. Dat ze het moeilijk hadden tegen Macedonië (1-0) is misschien goed voor ons, maar sowieso wordt het een lastige opdracht."

Daarom wordt ook Steven Defour weer in de basis verwacht. Hij zou als waakhond voor Luka Modric moeten dienen. "Het zou leuk zijn om op het middenveld opnieuw met Axel en Steven te kunnen spelen. Maar iedereen is fit en het is de coach die beslist. En naast Modric heeft Kroatië trouwens nog wel meer goeie middenvelders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties