Groep H: Man United en Cluj het best van start

Manchester United heeft met het kleinste verschil gewonnen van Galatasaray (1-0). Minder verwacht was de zege van het Roemeense CFR Cluj op bezoek bij Braga (0-2).

Man United - Galatasaray 1-0

Na zeven minuten kon Carrick de score al openen voor de Mancunians. De middenvelder omspeelde de bezoekende doelman en legde de openingstreffer tegen de touwen. Op dat moment was Galatasaray al een zuivere strafschop onthouden en in de loop van de eerste helft kon de bal nogmaals op de stip gelegd worden. Gewezen PSV'er Nordin Amrabat plaatste de bal ook nog eens tegen de dwarsligger. Na de pauze kon Man United de voorsprong vasthouden waardoor het deze poule opent met een thuisoverwinning. Nani miste in de loop van de tweede helft nog een strafschop.

Braga - CFR Cluj 0-2

United gaat samen met CFR Cluj aan de leiding. De Roemeense landskampioen verraste vanavond Braga in eigen huis. In Portugal zorgde Bastos met twee doelpunten voor de dubbele voorsprong voor de pauze. De stand bleef ongewijzigd, waardoor Cluj meteen een gouden zaak doet in groep H.