Hoefkens: "Titel zou het mooiste moment uit mijn carrière zijn"

Fabian Morren
| 51 reacties
Hoefkens: "Titel zou het mooiste moment uit mijn carrière zijn"
Foto: © SC

Er was enkele weken geleden heel wat te doen rond de aanvoerdersband van Carl Hoefkens. "Het belangrijkste is dat we nu weer op één lijn zitten."

"Wat er allemaal na de match tegen Cercle Brugge en de volgende dag is gebeurd, heeft ons allemaal veel sterker gemaakt", zegt Hoefkens in Het Nieuwsblad. "Elke supporter weet waarvoor we staan. We hebben onze fout bekend, maar ook aangetoond dat we één familie zijn. De band tussen spelers, bestuur, supporters, vrijwilligers in deze club is in heel het land uniek, denk ik."

Er zou ook onenigheid geweest zijn binnen de spelersgroep. "Terwijl er zelfs geen discussies zijn geweest", reageert Hoefkens. "Ik heb daar een beslissing genomen en de groep heeft unaniem gezegd: dat kunnen we niet aanvaarden. Die unanimiteit zegt alles en betekent enorm veel voor mij."

"Het enige belangrijke is dat we weer allen op één lijn zitten. Nogmaals: wat er hier is ontstaan en maar blijft groeien is volgens mij uniek in België. Het is nu aan ons om de supporters iets terug te geven. Een prijs dus. Een titel zou in elk geval voor mij het mooiste moment uit mijn carrière zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties